top of page

Bamboo raften in Khao LakAls je op zoek bent naar een unieke manier om de prachtige natuurlijke schoonheid van Thailand te verkennen, is bamboo rafting in Khao Lak, Phang Nga iets wat je absoluut moet proberen. Het is een avontuurlijke en ontspannende manier om de rivieren en natuur van Thailand te ontdekken, terwijl je op een traditionele manier reist die nog steeds door de lokale bevolking wordt gebruikt.


Khao Lak is een populaire toeristische bestemming in Thailand en ligt op ongeveer een uur rijden ten noorden van Phuket. Het is vooral bekend om zijn prachtige stranden, nationale parken en het bruisende nachtleven.


De bamboe rafting trip start meestal vroeg in de ochtend en duurt een paar uur. Je zult genieten van een spectaculair uitzicht op de jungle, prachtige watervallen en rustige waterwegen, terwijl je rustig over de rivier glijdt. De bamboe rafting tours worden meestal geleid door ervaren lokale gidsen die de omgeving op hun duimpje kennen en je kunnen wijzen op de flora en fauna die je onderweg tegenkomt.


Het is belangrijk om te weten dat het een avontuurlijke activiteit is en dat je je aan bepaalde veiligheidsvoorschriften moet houden. Draag bijvoorbeeld altijd een reddingsvest en volg de instructies van je gids op. Je hoeft echter geen ervaren rafter zijn om aan deze activiteit mee te doen. Dus als je op zoek bent naar een avontuurlijke en onvergetelijke ervaring tijdens je reis in Thailand, overweeg dan zeker een bamboo rafting tocht in Khao Lak.


Ben je op zoek naar nog meer tips voor in Thailand, lees dan 10 Bezienswaardigheden in Thailand die je moet zien.Credits:


bottom of page