top of page

The most untouched and beautiful place in IndiaWari Chora is een klein dorpje gelegen in de Garo-hills van Meghalaya. Warichora's Warri betekent een diepe rivier. Meghalaya is ongetwijfeld één van de meest mooie bestemmingen om te bezoeken in India. Deze staat heeft haar natuurlijke charme en cultureel erfgoed weten te behouden, waardoor het een unieke en ongerepte bestemming is die niet vaak wordt bezocht door de buitenwereld. Van prachtige watervallen en kristalheldere rivieren tot weelderige groene bossen en glooiende heuvels, Meghalaya heeft voor elke natuurliefhebber iets te bieden.


De Garo-hills zijn de thuisbasis van de Garo-mensen, die worden gevierd om hun onderscheidende culturele praktijken en tradities. De regio is doordrenkt van geschiedenis en diep verbonden met de natuurlijke omgeving, die de basis vormt van hun manier van leven. Hoewel Wari Chora recentelijk is ontdekt, is het al een populaire toeristische bestemming geworden.


Om Wari Chora te bereiken, kan men een privétaxi nemen vanuit de stad Shillong via NH106. Deze verborgen parel bevindt zich op slechts 30 km afstand van Bangladesh. Raften in de rustige blauwe wateren van Warri is een ervaring om van te genieten. Hoewel er verschillende grotten te verkennen zijn, wordt voorzichtigheid geadviseerd. Het rustgevende geluid van water, adembenemende watervallen, weelderige bossen en serene sfeer maken van Wari Chora een idyllische bestemming voor natuurliefhebbers.


Hoewel dit een nieuw ontdekte toeristische bestemming is, biedt het veel activiteiten. De toeristische infrastructuur ontwikkelt zich langzaam, maar de lokale bevolking zorgt ervoor dat uw reis zo memorabel mogelijk wordt.


Dingen om te doen in Wari Chora


Raften in deze rustige rivier is een van de beste dingen die je ooit kunt ervaren. Het rivierwater is blauw van kleur. en er zijn verschillende grotten aanwezig. Het geluid van het water, de watervallen, weelderige groene bossen en de uiterste kalmte van Wari Chora maken het een ideale bestemming om te bezoeken. Ze bieden ook bootopties, maar de meeste mensen geven de voorkeur aan raften.


Plaatsen om te bezoeken in Wari Chora


Afgezien van de watervallen in de rivier, zijn er twee andere watervallen genaamd Re-nang Dare Falls en Chibok Dare. Beide vereisen een wandeling, dus als je een betoverend uitzicht wilt vangen, ga ervoor. De weg naar deze watervallen is erg moeilijk, maar ze zijn prachtige kristalheldere watervallen die een traktatie zijn voor je ogen. Er is ook een visreservaat genaamd Agnima Wari Fish Sanctuary, maar de weg daarheen is ook moeilijk.


Over het algemeen is Meghalaya een verborgen juweeltje dat bezoekers de kans biedt om te ontsnappen aan de chaos van het moderne leven en zich onder te dompelen in de schoonheid van de natuur en cultuur.


Credits:

Comentarios


bottom of page