top of page

Bask Nest Underwater Sculpture: Een Unieke Duikervaring op Gili Meno, IndonesiëAls je op zoek bent naar een unieke duikervaring, dan is de Bask Nest Underwater Sculpture op Gili Meno, Indonesië, misschien wel de perfecte attractie voor jou. Deze prachtige onderwaterbeelden zijn gemaakt door lokale kunstenaars en bieden duikers en snorkelaars een fascinerende inkijk in de onderwaterwereld van Gili Meno.


De Bask Nest Underwater Sculpture is een initiatief van het Bask Nest resort, dat zich richt op het bevorderen van milieubewustzijn en duurzaam toerisme. De sculpturen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn zo ontworpen dat ze een veilige en aantrekkelijke omgeving bieden voor de onderwaterfauna en -flora. De beelden hebben verschillende thema's, waaronder de lokale cultuur en de bescherming van het maritieme ecosysteem.


Het duiken of snorkelen bij de Bask Nest Underwater Sculpture is een unieke ervaring. De beelden zijn ondergedompeld in helder water en bieden een levendig en kleurrijk schouwspel. Terwijl je tussen de beelden zwemt, zie je een verscheidenheid aan vissen, koralen en andere zeedieren die tussen de sculpturen leven.


Bask Nest biedt verschillende duikpakketten aan waarmee je de onderwater sculptuur kunt verkennen. Of je nu een beginner bent of een ervaren duiker, er is voor elk niveau een geschikt pakket beschikbaar. Als je geen ervaren duiker bent, kun je ook kiezen voor een snorkeltrip om de onderwaterbeelden te bekijken.


Het onderwater sculptuur van Bask Nest is niet alleen een unieke attractie voor duikers en snorkelaars, maar ook een belangrijk initiatief om milieubewustzijn te bevorderen. Door duurzame materialen te gebruiken en rekening te houden met de behoeften van het onderwaterleven, heeft Bask Nest een prachtige en inspirerende onderwaterervaring gecreëerd die lang bij zal blijven.


Op zoek naar nog meer prachtige plekken in Indonesië? Bezoek dan deze 10 magische plekken in Indonesië!Credits:

bottom of page